New to the forums? Click here to read the "How To" Guide.

Developer? Click here to go to the Developer Forums.

How To Get Logs For Bug Reports for Consumer Rift (1.3+)

123457»

Comments

  • Campo675Campo675 Posts: 1
    NerveGear
    I have tried the steps mentioned above, but after the last update I am also experiencing black screen with a notification about my HMD disconnecting. everything goes black but then comes back after 5 or so seconds.   I have noticed that my rift now connects as USB 2.0 and not USB 3.0.  My sensor is plugged into the same fresco usb card and always says connected as USB. 3.0... 
  • alcblueyesalcblueyes Posts: 1
    NerveGear
    help the app loading wheel just keeps spinning and the app wont actually open
  • lhadi4587lhadi4587 Posts: 2
    NerveGear
    edited December 2018

    Can someone walk me through that process? I'm still getting a little weirdness after 1.12 and figure it might be a good idea to do like some others did and open up a ticket with Oculus and send my logs. One problem, I've never "sent logs." Hehe, I literally have no clue how to do that or what that entails.



    https://ovo.fyi/xvideos/ https://ovo.fyi/youporn/ https://ovo.fyi/xhamster/

  • lamblamb Posts: 1
    NerveGear
    I am having extensive issues with my Oculus. 

    On reviewing the logs I noticed some issues regarding USB3, so I moved the headset off of USB3.

    This change seemed to make the difference between barely being able to start. And working for a couple of minutes.

    I just need to know if it's a driver issue, or whether the headset is kaput.

    Cheers,
    Greg



  • SStarsSStars Posts: 1
    NerveGear
    Need help ~!
    Install Blocked by antivirus.
    windows 7.
  • cybertec02cybertec02 Posts: 2
    NerveGear
    HDMI not detected - noticed an update 12 hrs prior to testing when i got back from my vacation. now im struggling to install the headset.
    anyone having similar issues? its impossible for the goggles to just die since i left. i think a firmware updated killed it.

    firmware version: 709/34a904e8da
  • simonsensimonsen Posts: 3
    NerveGear


    Similar issue; headset was working fine, after a recent driver update HDMI and USB3.0 port isn't detected. Tried everything; move the connections around, reinstall Oculus, sacrifice a rubber chicken. Nothing works. Extremely frustrating. 
  • v1c3v1c3 Posts: 2
    NerveGear
    Oculus Home is crashing please help!
  • LAlendilLAlendil Posts: 1
    NerveGear
    I Occulus Staff, 
    I Have little pblm
    My graphics card is not recognized as compatible.
    The pc and drivers are freshly installed.
    Drivers is Nvidia 417.71
  • SFGSnIpEr425SFGSnIpEr425 Posts: 8
    NerveGear
    If you are experiencing issues either installing or using the consumer Rift hardware or software package (1.3 or newer), then please be sure to provide the following logs when reporting the issue.

    If your issue is with the setup installer, either having errors or not completing, do these steps.

    Open a File Explorer window and paste this in the URL field:
    %LOCALAPPDATA%\Oculus\
    Then look for "OculusSetup.log" and upload it to your post. Please do *not* just copy/paste the text into the post area, as this becomes difficult to read. This folder may be hidden. Make sure you go into the Folder Options and choose Show Hidden Files and Folders first.

    If you are having any other sort of problem after the installation, do the following.

    Run "OculusLogGatherer.exe" by double-clicking the icon after navigating to this folder:
    C:\Program Files\Oculus\Support\oculus-diagnostics
    and upload the zip file to your post.

    Thanks.

  • SFGSnIpEr425SFGSnIpEr425 Posts: 8
    NerveGear
    Hey Cybereality 

    Here are my logs, I keep on getting tracking issues,  I was going to try an adapter for my USB 3.0 cables, I am running 4 sensors. With TPCast hooked up. But I keep on getting stuttering, or loss of tracking, 3 sensors are connected to USB 3.0 one to USB 2.0. Anyways please let me know what you find out on my logs, thanks. 


  • MystaMagooMystaMagoo Posts: 68
    Hiro Protagonist
    If you are experiencing issues either installing or using the consumer Rift hardware or software package (1.3 or newer), then please be sure to provide the following logs when reporting the issue.

    If your issue is with the setup installer, either having errors or not completing, do these steps.

    Open a File Explorer window and paste this in the URL field:
    %LOCALAPPDATA%\Oculus\
    Then look for "OculusSetup.log" and upload it to your post. Please do *not* just copy/paste the text into the post area, as this becomes difficult to read. This folder may be hidden. Make sure you go into the Folder Options and choose Show Hidden Files and Folders first.

    If you are having any other sort of problem after the installation, do the following.

    Run "OculusLogGatherer.exe" by double-clicking the icon after navigating to this folder:
    C:\Program Files\Oculus\Support\oculus-diagnostics
    and upload the zip file to your post.

    Thanks.
    Neither of those 2 ever get made for me.
    downloads the 6gb,starts to install then fails.
    the program files oculus folder varies in size upon every fail,300mb - 8.5gb.

    Can't believe we still need to use the hotfixbypass after all these months.

    So is there another line to add to the shortcut that will force a log file?
  • SapulidiSapulidi Posts: 5
    NerveGear
    edited June 20
    @MystaMagoo and others: I found a way to let setup finish so the logs/folder %LOCALAPPDATA%\Oculus\  are created! You can find it here!
  • XeXXeX Posts: 19
    NerveGear
    Ive got stuttering (micro pauses every 2 seconds) after 5 min of gameplay after the update, even on 1.38.1
  • Mardon91Mardon91 Posts: 1
    NerveGear
    edited September 1
    Oculus rift S
    The audio doesn't work after few minutes playing (it happens always after a momentaneous block of the frame). I have to close the game and restart the oculus app to get it works. I've tried all my library games and the problem is always the same. I tried every the workaround that are suggested in this forum. I have a asus laptop GL703VM with an NVIDIA 1060 (6gb of ram).

Sign In or Register to comment.