Solved: Uploading sculpts to artist gallery not working — Oculus
New to the forums? Click here to read the "How To" Guide.

Developer? Click here to go to the Developer Forums.

Solved: Uploading sculpts to artist gallery not working

RoasterRoaster Posts: 1,052
3Jane
edited December 2016 in Oculus Medium
My uploads of sculpts are failing for some reason. Is there anything to avoid to make this work? What am I doing wrong?


i7-5820K @ 4.2Ghz, water cooled, Asus X99-Pro USB 3.1, 48 Gb DDR4 2400, Samsung 950 pro M.2 SSD, GTX 980 Ti SC, 750w psu

Comments

  • robdoodrobdood Posts: 19
    NerveGear
    It's US only right now.  Are you outside the US? 
  • RoasterRoaster Posts: 1,052
    3Jane
    No. I'm mid atlantic USA. I uploaded a couple pieces early on, but last night and today the upload proceeds but the image frame on the Medium site is blank.  There is no button on the site to upload the file directly, so it has to be done from the medium app.  My problem is I don't know if it's a fault with the sculpt somehow or the site not working.
    i7-5820K @ 4.2Ghz, water cooled, Asus X99-Pro USB 3.1, 48 Gb DDR4 2400, Samsung 950 pro M.2 SSD, GTX 980 Ti SC, 750w psu
  • RoasterRoaster Posts: 1,052
    3Jane
    I found the problem.
    If there are orphan layers in the stack it won't upload properly.
    Like layers that have no content.  I went through and merged layers that contain similar materials to shorten the list, and had a few layers that didn't appear to have any objects on them. Deleting these layers allowed the upload to work as expected
    i7-5820K @ 4.2Ghz, water cooled, Asus X99-Pro USB 3.1, 48 Gb DDR4 2400, Samsung 950 pro M.2 SSD, GTX 980 Ti SC, 750w psu
Sign In or Register to comment.