No audio from Rift S with 3.9 beta — Oculus
New to the forums? Click here to read the "How To" Guide.

Developer? Click here to go to the Developer Forums.

No audio from Rift S with 3.9 beta

Comic_Book_GuyComic_Book_Guy Posts: 1,194
3Jane
Rolled back to 3.8, low and behold, sound works. Not sure why this happens for me and not everyone, but I can't even check out the 3.9 beta...no sound! Oculus Home devices tab shows no audio, and nothing works to fix it.
I unplugged /plugged back in the audio cable, I reset Oculus Home, I ran Windows sound trouble shooter, nothing worked except rolling back to 3.8.

/disappointed

I hope this gets seen by who ever it needs to be seen by. I hope 3.9 doesnt go live with this bullshit.

Comments

  • Comic_Book_GuyComic_Book_Guy Posts: 1,194
    3Jane
    Still doesn't work. No answer from Oculus what so ever. I even tried different USB ports.  Why me? : /
  • bryandimino1bryandimino1 Posts: 3
    NerveGear
    I've got the same issue unfortunately

  • bryandimino1bryandimino1 Posts: 3
    NerveGear
    How do you roll back?
  • Comic_Book_GuyComic_Book_Guy Posts: 1,194
    3Jane
    How do you roll back?
    Just opt out of the beta.

    But it turned out to be a Windows update that fixed it. However, now Oculus says I should update my USB driver ( which is nonsense as it's the newest), and it works fine so I ignore it.
  • Comic_Book_GuyComic_Book_Guy Posts: 1,194
    3Jane
    Aaaaaaaaaaaand no sound in Rift S again. Thought it was  lack of a windows update, cuz it fixed its self after I updated to a cumulative update,  now the issue is back.
  • Comic_Book_GuyComic_Book_Guy Posts: 1,194
    3Jane
    Issue resolved by changing USB ports to another of the exact same type of port...

    I mean really? Just how trashy is Oculus software? And wtf @ the recommendation to update my USB driver? No, I'm fine thanks.
Sign In or Register to comment.