Welcome to the Oculus Developer Forums!

Your participation on the forum is subject to the Oculus Code of Conduct.

In general, please be respectful and kind. If you violate the Oculus Code of Conduct, your access to the developer forums may be revoked at the discretion of Oculus staff.

Oculus Go Video Shots no longer working correctly

ctpeepeectpeepee Posts: 2
NerveGear
Hi,

I have been developing on the Go using UE 4.21. I had been using the "Record Video" feature to record game play then getting the video files off via USB and sharing but since Saturday things have stopped working like they did before. This might actually be a wider issue than Unreal as I the same problems when recording videos in other apps. It may not even related to development so sorry if this is in the wrong place.

Some things I have noticed:
  1. Before when I would come out of a game and click Record Video I would be taken back into the game with recording on, then when I next pressed the system button to pause the game the recording would automatically stop. This no longer happens and I have to manually click Record Video again to stop the recording.
  2. Previously the filenames of videos in "VideoShots" directory would include the name of the app that was recorded, now they all say "com.oculus.vrshell-{timestamp}".
  3. The videos still show up in explorer with their time stamps and reasonable file sizes but all the videos after Saturday wont play on PC at all. On the Go, in gallery I can usually see the files and also usually they will play correctly. However the thumbnails often don't work and sometimes they do but the videos aren't labelled as videos, they look like photos but when you click on them they do in fact play. Occasioanlly the files won't even play on the Go.
A couple of times restarting the go made the videos show up correctly in gallery and even made one or two playable on PC but that no longer works and all videos stopped working. 

Haven't tried resetting headset.

Thanks.

Comments

  • SoNotSoftSoNotSoft Posts: 1 Oculus Start Member
    I'm running into the same issue.   Has anyone found a solution for this?
Sign In or Register to comment.