cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Virtual Environments tab missing after Factory Reset

fjpixel
Level 2
Hi can anyone help me figure out why I’m not seeing my “Virtual Environments” tab in my settings after doing a Factory Reset.  Looks like I have the latest OS (v13) installed.  Everything else is working except for virtual environments. Very confusing please advice. Thank you in advance
11 REPLIES 11

TheKarmas
Level 2
Ditto. Stuck in the snow lodge with no Virtual Environments tab in v13.

MoguTT
Level 2
+1 Me too. I searched in the settings for a long time and didn't find it. I also changed the environment a few days ago, but now it suddenly disappears.

OculusSupport
Oculus Community Manager
Oculus Community Manager
Hello there,I'm sorry to hear you're having issues with the virtual environments. If your Quest headset is updated and you're having issues, please contact support here so we can investigate. Thanks! -Rick

alenknight
Level 3
Same issue for me

CHiTO316
Level 2
Same issue here as well, I can no longer see my Environment tabs so i am stuck with my current environment. 

vinzenwiz
Level 2
Same issue. No environments tab after switching environment, HMD was sluggish then appeared to lockup. Managed to reboot and afterwards no environments tab!

GirlGeek101
Level 2
if was in the environment liked best I wouldnt care but I am not. can you please fix this for everyone?

Dr_Zor
Level 2
Same for me.  Stuck on the Winter Lodge, and the menu options are gone.

alphamusic
Level 2
Yes I can not go back to the oid room as Virtual environment tablets missing after 13 update ?