cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Quest developer mode suddenly disappear

kc_chan
Level 3

Everything is alright yesterday.

Today I found that the unknown source in Quest is disappear and I cannot connect my Quest via ADB.

Also the developer mode setting is not found in Oculus App.

What happened?

98 REPLIES 98

If you're verified with phone number, but don't use two factor, try adding a debt/credit card. That fixed it for me.

If you're verified with phone number, but don't use two factor, try adding a debt/credit card. That fixed it for me

If you're verified with phone number, but don't use two factor, try adding a debt/credit card. That fixed it for me.

The Guardian issue may require a factory reset though.

Yeah, was already verified by phone, but I came across something that you can verify by phone WITH TWO-FACTOR or by credit card, and then I realized I don't have two factor on my Facebook, so I added a card and viola.

RobbieF777
Level 4

So the actual problem is that you have to be verified by credit/debt card or by phone WITH TWO-FACTOR, if you're verified by phone without two-factor it will NOT work. I hope this helps!

LordHar
Level 3

I turned on two-factor for the facebook account. Still doesn't work. My developer account is verified by phone only, not by CC. Hope they'll fix it soon because this is getting stupid.

I sounds like there are some issues on their side with the verification process where it pertains to phones, I fixed mine by adding a debt card that has overdraft prevention and rarely has money in it.

 

Edited for spelling error. 

mouse_bear
Oculus Community Manager
Oculus Community Manager

Thanks for the feedback - I'll be keeping my eye on this. The fix may still be rolling out in phases, stay tuned.

 

I'm sorry for the churn with this!

App is up to date and still not getting any options apart for getting started link. Unbelievable!!!

Do you use the ODH ?

You need install odh

reset your mobile app

reset and install latsest version of the glass.

Connect with your mobile

Then find in the odh your device.

Reboot the odh

and then connect the odh and set your device into develop.

 

This works fine by me:-