cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Oculus 1.11 Users: Please Post Your Logs Here.

cybereality
Level 15
If you have updated to Oculus 1.11 and are experiencing any issues, please post your logs in this thread.

You can obtain your log files as shown below:

Run "OculusLogGatherer.exe" by double-clicking the icon after navigating to this folder:
C:\Program Files (x86)\Oculus\Support\oculus-diagnostics
or:
C:\Program Files\Oculus\Support\oculus-diagnostics
and upload the zip file it creates to your post here.

Please post a brief description of the issue you are experiencing.

It's also recommended to reach out to Oculus Support with the same information, so we have a record.

https://support.oculus.com
AMD Ryzen 7 1800X | MSI X370 Titanium | G.Skill 16GB DDR4 3200 | EVGA SuperNOVA 1000 | Corsair Hydro H110i Gigabyte RX Vega 64 x2 | Samsung 960 Evo M.2 500GB | Seagate FireCuda SSHD 2TB | Phanteks ENTHOO EVOLV
201 REPLIES 201

ELUNO11
Level 2
Here are my logs. I had issues with it late night on 2/4/17, and then the morning of 2/5/16. I haven't booted it up at all today.

Mradr
Level 13

https://forums.oculus.com/community/discussion/49371/still-getting-some-errors-here-random-freezing-...

Here are my logs. I'll update this post later today. Not sure if it's related to the update, but seems very strange results after I did. Still having problems with 3 or 4 cameras.

nakirush
Level 2

Ever since the 1.11 patch was pushed I find myself floating a foot or two higher than I actually am after a few minutes of gameplay. This makes most games uncomfortable and several games completely unplayable.

Each time this happens I have to leave my game and run height calibration.

The Guradian system also appears to move 2-6 inches randomly.

I have gone from using my Rift 1-3 hours a day to 15 minutes or less because it is such a hassle to re-calibrate each time.

ROASTY79
Level 2
Still having issues, after update been told to format my HD which I just did and only installed Oculus and my graphic card. So should be no issue but there still is. This is getting a little frustrating now nearly 2 months without use. PLEASE HELP

NetGeist
Level 2
Experiencing the same problems as everyone else. This log is concentrated with errors, as I only used it for 2 minutes spinning around in a circle.

Kremator
Level 3
Three sensor setup on 1.11.  When spinning around in Medium I get a jerk (upwards slightly and in the reverse direction of travel).


Mnem0nic
Level 4
Brief - Hands snapping into place when moving between sensors (before 1.11), After 1.11 hands still snapping followed by a height glitch that happens at the same time...

3x Sensor Setup, using 1x USB 3.0 active extension cable.
2x Sensors plugged into Inateck PCI 4 port - Fresco Driver (Latest) Plugged into PCI-E 4x Slot
1x sensor plugged into USB 2.0 on MB
MB > Asus gryphon z97 armor edition (Latest Bios)
-------------------
Have a Starteck Card on the way to try this week.. In the process of tweaking my setup for best results!! 

// Also Id rather not reach out to support for a scripted "try this" and "try that" long dragged out waste of time,, I feel the community here is far more qualified hehe 😉

Yojimbo_666
Level 2

nakirush said:

Ever since the 1.11 patch was pushed I find myself floating a foot or two higher than I actually am after a few minutes of gameplay. This makes most games uncomfortable and several games completely unplayable.

Each time this happens I have to leave my game and run height calibration.

The Guradian system also appears to move 2-6 inches randomly.

I have gone from using my Rift 1-3 hours a day to 15 minutes or less because it is such a hassle to re-calibrate each time.



I have the same issue. It's very frustrating. 

Bobpies
Level 3
360 tracking bug. 
3 sensor setup unable to accurately track a full 360 rotation with hands infront.
sensors on stands -
Sensor 1 7ft high - right way up, pointed down
Sensor 2 10ft high - upside down pointed down
Sensor 3 8ft high - upside down pointed down

front 2 sensors on USB 3. Rear sensor on USB 2 as recommended.

video to show the tracking problems - including the exact timing that it happens

Skip to 1m 16s
https://youtu.be/-Mncge5MBp4?t=1m16s

Skip to 2m 47s
https://youtu.be/-Mncge5MBp4?t=2m47s

a comparison to the tracking of 1.10 (slightly better - still bad) under exact same conditions - recorded right before updating.

Skip to 1m 35s
https://youtu.be/MZvFjIT19dY?t=1m35s


In Home, hands in front, the hands will glitch at every hand off point between each sensor.

logs attached.


EDIT - updated the room layout with more accuracy and pics of the sensor setup.
fyi - i used to have the 3rd sensor push much farther back to about 2.5m away to get more coverage, but the problems were made worse by this




tfa8uo9mv74n.png


fr8w5j81whhv.jpg
Sensor 1

w1jgntnbm5aq.jpg
sensor 2

ndme679073yr.jpg
sensor 3