cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Oculus Start Forum Not Available?

VoidVirtualReal
Level 3
It seems I have an issue, I am trying to view a link sent to me in an email  via the Oculus Start program for the Oculus Start Forum, however when I attempt to view the forum it appears blank with no discussions found, I am guessing that I am missing permissions to access this forum even though I am a member of the program?, I have also tried manually finding a link on the website and following that with the same results.

Any ideas?

Thanks
VoidVR
11 REPLIES 11

LordofCensorshi
Level 3
I also find myself in the same situation as you. I was initialized into the program received an email and found myself lacking permission to do anything in the "Exclusive Oculus Start Forums".

LordofCensorshi
Level 3


@LordofCensorship

Can you confirm your ability to access these forums now?

Yes it now functions as intended thanks to Brian

Ga7ahad
Level 3
Hey @imperativity! I'm in the same boat, just got accepted into Oculus Start (many thanks!) and trying to get into the Oculus Start Forums 🙂 Where should I go? Thanks! 

Akash_007
Level 3
@imperativity 
Hi there, i'm in the same boat I got accepted in February and just noticed I didn't have access to it, could you help me out?

Thanks!

miguel1900
Level 3
Greetings @imperativity ,

I'm in the same situation; I sent an email to the email address provided on the received newsletter, as suggested there, if I had no permissions to access the forums, but maybe you didn't receive my email as the email address provided was "+oculusta(...)@(...)" and I deleted the "+" symbol, thinking it should be an email-format issue. So I have been waiting for some weeks trying to not disturb you insisting, but now I tried to search for some info about this on Google and found this thread.

(On the email I also asked about changing all my account settings into English, as some of them are in Spanish because it's my selected country, I supose. So, it could be possible too, please?)

Thank you very much and best regards!


miguel1900
Level 3
Don't worry Imperativity and thank you very much! So efficient! :open_mouth: 🙂

Alexotronic
Level 3
test comment - to be deleted immediately

Edit: unable to delete (Just wanted to see if "Start Member" tag was active)

NPR_Terry
Level 3
What Alexotronic said and apparently not...(?)


NPR_Terry said:

What Alexotronic said and apparently not...(?)



where is your start badge?
@@NinjaGG
seems people's start tags are not working